Bloggtorka

Det är sommarlov, så är det bara. Har helt enkelt bättre saker för mig än att sitta framför datorn ;)

För att dra en snabb update sen sist så har det ju varit midsommar (om någon mot för modan skulle missat det). Helgen spenderades traditionsenligt med hela gänget ute i skärgården på Blidö och Norröra. UNDERBART <3<3
Det var strålande väder förutom en skur mitt på dagen, det var sol, vind och vatten och dans på bryggan och tältning på berget. Helt perfekt med andra ord! =) =)

För övrigt så jobbar jag nu (apbajsjobbigt men man får tänka timmarna i pengar så blir man lite gladare).
Har precis varit ensam hemma i en vecka också, päronen på landet. Riktigt skönt.

Tränat hästen för fullt och var och tävlade igår. Vi placerade oss 6:a i första klassen, vilket jag var VÄLDIGT nöjd med med tanke på att det var stenhård konkurrens med massa duktiga ryttare med.

Grillkväll hos mig med crewet i torsdags och röjfest hos Henke igår. Riktigt grymt kul. Vet inte hur jag ska överleva i höst när jag inte får festa med er grabbar :'(

Efter en del missöden på vägen hem från festen var jag hemma kvart över fem i morse och fick mig EN hel timmes sömn (wohoo) innan det var dags att åka till stallet och jobba hela dan. Om jag är sliten nu?

-Neeh.

                     


Walk idiot, walk

Det är sommar, det var lördag den 14 juni på Stora Skuggan Universitetet, det hängde rock i luften, it was Where The Action Was.

Det var en heldag ute i det gröna och stämningen var på topp hela tiden (förutom under de två regnskurar som föll och när Sverige släppte in 2-1 mot Spanien förstås).

Och för en gångs skull var det bara bra band som spelade, helt otroligt :D

Sahara Hothights var grymma.
Queens of the Stone Age var grymmare.
Mando Diao var ÄNNU grymmare.
Men The Hives var helt klart GRYMMAST.

Och när Foo Fighters avslutade en perfekt dag/kväll med att lira My Hero akustiskt, då var tårarna inte långt borta. Det var magiskt.

Vi (jag och Andreas) var duktiga på att ta oss fram i folkmängden också. Lyckades stå nästan allra längst fram på både Mando och Hives. Det var GALET tryck och sjukt röj, nästan lite läskigt ibland, men det var det värt :D Och både Pelle Almqvist och Gustaf Norén är ju så heta så allt annat än längst framme vid scenen är för långt bort att stå ;)




Hahaha

Ni har kanske inte undgått att märka att min nedräknare till studenten har börjar gå på minus eftersom datumet är passerat? ^^
Har inte pallat ta bort den så den får väl va där ett tag till och räkna negativa datum, hoho :P

Nej, trött som en gnu efter tre dar i skärgården med tjejerna så nu är det dags att sova.

Where The Action Is på lördag folk, glöm inte det :D :D

5 juni 2008, underbar och oförglömlig!

Orkar inte skriva något långt uppsatsinlägg om studentdagen, men den var HELT UNDERBAR och perfekt och fantastisk och precis så som jag hade föreställt mig och önskat mig den.

Började med champagnefrukost och mösskrivning i parken på morgonen. Sedan bar det av till klassrummet för fika med klassen och våra mentorer, sedan en grymt kul och känslosam avslutning i aulan innan UTSPRINGET kl 12. Det var nog den underbaraste stunden i mitt liv. Så otroligt mycket blandade känslor på en och samma gång och så sjukt häftigt.

FLAKET var ju också en upplevelse i sig om man säger så, hehe. Vi var 50 st röjande naturare på vårat så det var ju helt klart uppladdat för succé. Och succé blev det! :D Att det dessutom inkluderade ett välbehövligt dopp i edsviken gjorde ju inte saken sämre direkt ;)

Sedan var det mottagning här hemma förstås med massa underbara människor, underbart god mat (tack mamma och pappa) och grymt fina presenter! 

Kl. 8 var det dags att dra vidare ner till Fredde med gänget för att ladda upp inför Gubbskivan. Väl där röjde vi gärnet så gott det gick i den uselt luftkonditionerade lokalen (men det var grymt kul ändå, trots att man svettades så man dog) och kvällen slutade sedan med efterfest ute i Södersätra hos Filip. Var hemma vid fem och slocknade som en stock. 

Som sagt, en underbar dag! <3<



     

Sjung om studentens lyckliga dar!

Nu gäller det, finns egenltligen inte mycket mer att säga än att det händer IMORGON :D:D

Hade en sjukt lyckad studentlunch iskolan idag där det sjöngs sommarsånger (och studentsången givetvis), åts trerätters (måste verkligen berömma för- och efterrätten, varmrätten var sådär) och delades ut stipendier mm.

Grattis Brushan som fick stipendie för sitt projektarbete!! :D:D

Det måste erkännas att det inte var långt till tårarna efter att vår rektor Bosse påpekat att det här faktiskt var vår allra sista lunch på Rudbeck och hela matsalen sedan stämde upp i "Ta mig till havet". Lyckades hålla tillbaka tårarna, men det brast sedan hemma istället jag jag och Annika tog en promenad ner till sjön och hon fick sin studentpresent, en fotobok som jag gjort full med foton på oss två och allt vi upplevt under de 12 år vi gått i samma skola...

Så nu är det alltså dags att försöka få lite skönhetssömn inför imorgon, även om det kommer bli grymt svårt att sova.. Tur att jag har min söta skåning här som sovsällskap annars skulle jag dö ^^

    

Vi pratade om vart vi ska just inatt, men jag antar att vi menade livet

Skånetrippen var najs, kaos på vägen ner, men vi gjorde det bästa av siuationen. Fick känna på hur det var att bo i studentkorridor, vilket gav lite ridlägerkänsla från när man var liten, haha ^^

Har precis varit på Antonias student också, vilket var väldigt trevligt. Grattis honey! Kan inte fatta att vi fyra har hängt ihop bokstavligen hela livet. Sedan vi var ett halvår gamla, och nu är vi plötsligt vuxna! Fan va sjukt alltså, men helt undertbart, sanslöst roligt :D

Love ya <3


Life is what the future brings

Glömde säga det förut, men GRATTIS till mina kära vänner Sandra, Victor och Elin som var först i raden av oss att springa ut från skolan för alltid i fredags, you really did it guys :D

Själv drar jag till Skåne ett par dar tidigt imorron bitti för att provrida några hästar, tillbaka hemma tisdag kväll. So long pretty people =)

Och på onsdag kommer Sara <3<3<3