Manly Beach

Vi ar glada igen for det ar SOL igen! :D Sa nu ska vi ta farjan over till gigantiska Manly Beach och spendera dagen dar. Inte nagon lordag man kan klaga pa direkt. Bilder kommer finnas i resdagboken sen!

Pusshej!

Fuck

Det regnar i Sydney. Har gjort det i 2 dagar nu. Borjar bli lite trottsamt. Langre klagobrev finns nedtecknat i resdagboken. Dags att ge upp och aka hem?

:(

While you are sleeping

Bli inte forvanade om jag helt plotsligt borjar blogga pa engelska har istallet, dels for att man ar sa inne i det eftersom det ar i princip det enda man pratar pa dagarna och dels for att det anda fattas de tre sista bokstaverna i varat alfabet pa dom har dumma tangentborden sa det blir anda skitjobbigt for er att lasa, haha.

Hur som, det borjar verkligen kannas nu. Hela grejen menar jag. Att vi ar har, pa andra sidan jorden, jobbar, bor i egen lagenhet, gor det basta for att overleva, medan ni, som jag ar VAN att vara med varje dag, ar hemma i Sverige... Inser att det har kommer bli det tuffaste jag nagonsin utsatt mig for, och att det stundvis kommer bli riktigt j*kla jobbigt. Har varit har nere en vecka nu och jag har typ varit med om mer forandringar under den har veckan an under hela mitt liv...

Shit. Det ar hur coolt som helst. Men shit.
It's blowing my mind, really.