Obs!

Se till att kolla eran msn-mejl folk! Har ni fått en inbjudan från [email protected] så är det garanterat en ni inte vill missa!

Flipp :D


Vägen har bara en början, inget slut

Okej folk. Nu är det bara en månad tills jag åker. EN MÅNAD. OMFG.
Börjar få ordning på allting i alla fall.

Försäkring. Check
Ryggsäck. Check
Vaccination. Check
CV + brev på engelska. Check
Passet. Check
Flygbiljetterna. Check

Med mera.

För övrigt varit uppe i norr hos släktingarna i helgen. Över förväntan trevligt faktiskt. Fast jag och brorsan låg mest på stranden iof ;) Hittade ett par riktigt grymma badklippor längst ut på en udde som var perfekta att dyka från :D



  


Och i torsdags var vi på Uggla-konserten på Skansen. Vilken kosertsommar det blir! Först WTAI, nu Uggla och sist, men absolut störst, Winnerbäck på Zinken 9 augusti.
Can't wait.


Poolparty x 2

Yes! Typ den ända lediga dagen jag haft på hela sommaren som det har varit riktigt fint väder hela dagen :D

Började med att åka till stallet en vända på morgonen för att måla. Lyckades spilla ner hela händerna och armarna med färg, självklart. Men fint blev det =)

Sedan blev det en tripp in till stan med bror för att fixa väskan jag ska ha till Australien + lite annat. En snabb lunch hos mormor på balkongen innan vi insåg att det var för varmt för att stanna i stan och bestämde oss för att åka hem och bada istället.

Så det blev Alex pool som gällde på eftermiddagen. Jag och sex galna grabbar, kan det sluta bra? Nåja, jag klarade mig rätt okej, men Alex skadade sig visst ordentligt ^^

Vid sex drog jag vidare för att hämta upp Issi och åka till Christine och det planerade poolpartyt. Några matcher vattenvolleyboll och sedan grillning + jorggubbar och hallon = en fulländad kväll =)


Vid halv ett ringer bror + kompis och vill ha skjuts hem från en fest i Edsviken. Klart man ställer upp. Men det blev en lååång resa hem om man säger så.. Fast ganska underhållande ^^

Falsterbo -08

What a beautiful mess!

Ärligt talat, dags för uppdatering! :D

Förra veckan var nog den galnaste, roligaste och sjukaste i hela mitt liv. Tänk er 5 Stockholmstjejer (nåja 4, Mathilda kommer ju faktiskt från Leksand) i en fullproppad bil, tältandes på en skogscamping med 1m högt gräs, en halv baklucka full med sprit och solen som skiner. Det kan ju bara sluta med katastrof.

Men vilken underbar katastrof :D

Det hela börjar rätt bra när tjejen i receptionen vid incheckningen frågar: Är ni här för att kolla på hästarna eller för att festa?
Varav vi kollar lite skeptiskt på varandra och svarar: Tja, lite både och kanske?
Tjejen i receptionen tillägger då: Jo, vi har ju alltså en pensionärs- och familjedel och en annan del...
Vi: HA! Vi tar nog den andra delen...

Sedan rullade det på. Det första vi gör när vi kommer fram och börjar slå upp tältet är att tappa bort bilnyckeln. Och då är jag helt seriös. Den var BORTA. Vi spenderade 4 timmar dagen efter med att försöka hitta den och började seriöst öevrväga att kontakta polisen och återförsäljaren till den 10 år gamla bilden (jag menar, hur lätt är det liksom?) för att försöka göra en ny nyckel så att vi åtminstone skulle ta oss hem.
 
Så precis när vi är på väg att gå och dränka oss själva allihopa, efter att ha vänt upp och ner på hela bilen, RIVIT hela tältet, rivit ut alla väskor, länsat hela gräsmattan och slängt ut allt ur takboxen, böjer sig plötsligt Issi ner med ett enkelt:

-Men hörrni, kolla här!

Lyckan var total. Vi var tvugna att blanda en grogg mitt på ljusa dagen för att fira.
Dagen spenderades förstås inne på Showområdet med massa härliga hästar och spännande klasser innan det var dags för den första riktiga kvällen. Efter middag och förning var det dags för stranden och veckans Bechvolleybollmatch. Om det gick bra för oss? Det låter vi vara osagt...

   

Vår tältplats blev snabbt områdets "hangout", märkte vi när killarna runt om upptäckte att vi var från Stockholm och dessutom var dom ända på hela området som lagade RIKTIG MAT. Så det var hos oss det förades, käkades och ja, sovs? ;)


Speciellt våra helt underbara grannar Johan, Jocke och Emil sällskapade oss dagligen. Saknar er som fan grabbar <3
 

Det var förstås på Falsterbo Strandbad man skulle hänga, så vi hängde väl på helt enkelt. Själv tog jag mig inte dit mer än två kvällar, men somliga var ju där varje kväll ^^

 
Genomsnittssömnen per natt blev väl en tre timmar och eftersom vissa på campingen bokstavligen höll på dygnet runt så var inte ens den lilla sömnen så mycket värd om man säger så...

Och det var inte FULLT så kul att städa...
  

Men vi kämpade på. Efter att ha levt på halvljummen mat lagad på stormkök i 5 dagar, duschat 1 max 2 gånger på en veckka i iskalla duschar med dom mest patetiska strålar man kan tänka sig, gjort slut på två lådor vin, två sjuttisar och ett flak 7.0:or var det på söndag morgon dags att bege sig hemåt.



Slitna?
Nej då, inte alls. Redan i bilen på väg hem började vi planera för nästa års resa!