This is me, then

hmm lite seg att börja d nya året känner ja, men va gör man om datan ALLTID e blockerad av muppen här hemma o man aldrig fixar bredbandet till den egna... nåja han e väl rätt snäll ändå ibland antar ja..

hade i alla fall en underbar nyårsafton! den började bra, men slutade ännu bättre. och det som betydde mest var att ja fick fira den med ALLA som ja bryr mej mest om i hela världen (nåja, nästan alla..)
när tolvslaget närmade sej stormade vi ut allihopa, klättrade upp på den HÖGSTA av vibys kullar, ja svär, och vi pussades o kramades o skålade o beskåde den vackraste av nätter på ett magnifikt sätt.

VI (älskade crew) tog varanadras händer och fällde en tår. vi fällde den för det gågna året, för all lycka o för all sorg. för alla framgångar o alla motgångar. för krossade hjärtan och splittrade förhållanden. för bortgågna släktingar och bortflyttade vänner. för alla sommarkvällar vi spenderat tillsammans och bara njutit av allt det vackra i världen. för alla nätter vi gråtit för motgångar vi inte trodde vi skulle klara. för alla underbara människor som kommit in i våra liv, och för dom som försvunnit.

men framförallt skålade vi för framtiden. för det nya året och för att vi insåg att hoppet är den vackraste av gåvor och det sista som kommer att överge oss, även när vi inte ser något ljus. vi skålade för 18-årsfester, för körkort och för krogen. för sälen och frankrike och skärgården, för alla drömmar och planer som vi vet att vi kan uppfylla, om vi bara håller fast vid varanadra och aldrig sviker. aldrig sviker den som står en närmast, den som man inte kan leva utan och den som gör ens liv komplett. den som alltid är en stadig axel att gråta på när allt är som svårast, och den som ser en i ögonen fast man gjort världens största misstag, och säger: vi klarar det tillsammans.

för under det gågna året har ja levt min bästa tid, och min värsta. den värsta trodde ja aldrig att ja skulle ta mej upp ur, men ja är på väg att lyckas, d e fortfarande mörkt, men nånstans, långt, långt borta, ser ja ljuset, o ja ska dit, nån da.
hur vet ja det? jo för att ja tror, ja tror på allt vackert i världen och på att det finns människor som vill stå med e, och se på allt det vackra.

men framförallt tror jag på den konstiga ordet kärlek, som jag aldrig nånsin hade kommit i närheten av förrän en viss vårdag det förra året. du fick mej att tro, tro på något som ja förut endast sett på TV.

och jag vet, att nån gång, i nån tid, idag eller om tusen år, i den här världen eller i nästa, kommer vi att vara tillsammans igen.

Cause only love breaks a heart, anyhow, it never fades away.

Gott nytt år.

Kommentarer
Postat av: Victor

önskar jag att jag vart med er ;) ni verkar ha haft det underbart :)

2007-01-03 @ 15:25:21
Postat av: filippa

hej sötnos! har ju inte träffat dej på länge så ja tänkte hälsa dej välkommen in i denna underbara värld av bloggande, din blogg är dock lite djupare än min. Å ja e säker på att du når d där ljuset och kommer upp ur ditt mörker, det är ett helvete men du fixar det :D

jag tänkte hälsa från tonis å hoppas du får ett underbart 2007 :P

puss från Å-berga filippa

Postat av: Ingehelena

Really great site man!!

2010-01-22 @ 07:55:27
URL: http://ingehelena.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback